Arr˛s bullit amb lluš

Inici>Receptes >Arr˛s bullit amb lluš
  • Arròs bullit amb lluç
1
Autor: gastroteca.cat
Ingredients:
  • 4 rodanxes - Lluš
  • 400 g - Arr˛s
  • 2 - Cebes mitjanes tallades a trossos
  • 2 - TomÓquets
  • 4 - Alls
  • Julivert
  • Oli
  • Sal
  • Aigua
Preparaciˇ:

Poseu a bullir l'arr˛s amb els tomÓquets, el julivert, els alls, les cebes, un raig d'oli i la sal.
Deixeu-ho bullir uns 15 minuts, afegiu el peix i acabeu de coure-ho tot junt. Ha de quedar una mica sucˇs o caldˇs, per menjar amb cullera.

Variacions:
L'oli es pot posar en cru al final de la cocciˇ.
TambÚ s'hi poden afegir patates, llorer o farigola.

Altres noms:
Arr˛s de malalt.

Categoria: Arrossos i pastes.
Font: Corpus Culinari CatalÓ
Comentaris rebuts (0)
Registreu-vos al butlletÝ
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
  • Facebook
  • youtube
  • flickr
  • twitter
Aplicatius m˛bils
Aplicatius M˛bils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.