Arr˛s blanc

Inici>Receptes >Arr˛s blanc
  • Arròs blanc
1
Autor: gastroteca.cat
Ingredients:
  • 300 g - Arr˛s
  • Aigua
  • Sal
Preparaciˇ:

En una olla amb aigua calenta i sal, feu bullir l'arr˛s durant 18 minuts aproximadament.
Escorreu-lo i serviu-lo.

Variacions:
Es pot afegir oli, farigola o llorer a l'aigua de coure l'arr˛s.
Si voleu que l'arr˛s quedi mÚs solt, renteu-lo amb aigua freda abans de coure'l i no el remeneu mentre estÓ bullint.

Categoria: Arrossos i pastes.
Font: Corpus Culinari CatalÓ
Comentaris rebuts (0)
Productes relacionats
Pujar
Baixar
Registreu-vos al butlletÝ
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
  • Facebook
  • youtube
  • flickr
  • twitter
Aplicatius m˛bils
Aplicatius M˛bils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.