Arròs amb verdures

Inici>Receptes >Arròs amb verdures
  • Arròs amb verdures
1
Ingredients:
  • 400 g - Arròs
  • 1 - Ceba trinxada
  • 2 - Tomàquets madurs ratllats
  • 4 - Carxofes tallades a quarts
  • 200 g - Pèsols
  • 100 g - Mongetes tendres tallades a trossos grans
  • 1 - Pebrot vermell a daus
  • Mitja - Coliflor tallada a ramets
  • 2 - Alls
  • Oli
  • Sal
  • 1 l - Aigua
Preparació:
En una paella feu un sofregit amb l’oli, la ceba, l’all i el pebrot.
A mig coure, hi afegiu les carxofes i les mongetes tendres i, cap al final de la cocció, els tomàquets.
Un cop estigui ben concentrat hi afegiu l’arròs i ho remeneu uns moments.
Mulleu-ho amb l’aigua bullent i al cap d’un moment hi afegiu els pèsols i la coliflor.
Deixeu-ho bullir 18 minuts aproximadament a foc moderat.

Variacions:
Les verdures poden variar segons la temporada.
S’hi pot afegir una picada d’all i julivert al final de la cocció.
Es pot acabar de coure al forn per daurar la part superior.
Categoria: Arrossos i pastes.
Font: Corpus Culinari Català
Comentaris rebuts (0)
Registreu-vos al butlletí
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
  • Facebook
  • youtube
  • flickr
  • twitter
Aplicatius mòbils
Aplicatius Mòbils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.