Arr˛s amb peus, mongetes i naps

Inici>Receptes >Arr˛s amb peus, mongetes i naps
  • Arròs amb peus, mongetes i naps
1
Ingredients:
  • 300 g - Arr˛s
  • Ż kg - Naps
  • 100 g - Fesols
  • 1 - Cua de porc salada
  • 1 tros - Orella de porc salada
  • 2 - Peus de porc
  • 2 - Ossos de l'espinada
  • 1 - Ceba
  • 2 - TomÓquets
  • Uns brins - SafrÓ
  • Oli
  • Sal
Preparaciˇ:
Coeu les mongetes amb la cua de porc dessalada, lĺorella dessalada, els peus i els ossos segons la recepta de mongetes bullides.
En una cassola amb oli, sofregiu els naps tallats, la ceba i el tomÓquet.
Quan el sofregit estigui fet, afegiu-hi lĺorella i la cua cuites tallades a trossos i el caldo de la cocciˇ.
Quan bulli tireu-hi lĺarr˛s i ho deixeu coure uns 18 minuts aproximadament.
A mitja cocciˇ hi afegiu les mongetes i el safrÓ.
Serviu l'arr˛s acompanyat dels peus de porc que hem reservat.

Variacions:
Sĺhi poden afegir baldanes en lĺ˙ltim moment.
En lloc de safrÓ sĺhi pot posar pebre roig.

Categoria: Arrossos i pastes.
Font: Corpus Culinari CatalÓ
Comentaris rebuts (0)
Registreu-vos al butlletÝ
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
  • Facebook
  • youtube
  • flickr
  • twitter
Aplicatius m˛bils
Aplicatius M˛bils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.