Arròs amb fesols i naps

Inici>Receptes >Arròs amb fesols i naps
  • Arròs amb fesols i naps
1
Ingredients:
  • 300 g - Arròs
  • ½ - Col d’olla tallada a trossets
  • ½ kg - Naps
  • 100 g - Fesols (mongetes seques)
  • 1 - cua de porc salada
  • 1 tros - Orella de porc salada
  • 2 - Ossos de l’espinada
  • 1 - Ceba
  • 2 - Tomàquets
  • Uns brins - Safrà
  • Oli
  • Sal
Preparació:
Coeu les mongetes i els naps amb la cua de porc dessalada, l’orella dessalada i els ossos segons la recepta de mongetes bullides.
En una cassola amb oli, sofregiu la col, la ceba i el tomàquet.
Quan el sofregit estigui fet, afegiu-hi l’orella i la cua cuites tallades a trossos i el caldo de la cocció.
Quan bulli tireu-hi l’arròs i ho deixeu coure uns 18 minuts aproximadament.
A mitja cocció hi afegiu les mongetes, els naps trossejats i el safrà.

Variacions:
S’hi poden afegir baldanes en l’últim moment.
En lloc de safrà s’hi pot posar pebre roig.
S’hi poden afegir peus de porc, bullits a part o amb les mongetes.
Categoria: Arrossos i pastes.
Font: Corpus Culinari Català
Comentaris rebuts (0)
Registreu-vos al butlletí
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
  • Facebook
  • youtube
  • flickr
  • twitter
Aplicatius mòbils
Aplicatius Mòbils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.