Arr˛s amb conill

Inici>Receptes >Arr˛s amb conill
  • Arròs amb conill
1
Ingredients:
  • 400 g - Arr˛s
  • 1 - Conill trossejat
  • 1 - Ceba
  • 1 gra - All
  • 3 - TomÓquets
  • Oli
  • Llard
  • 1 l - Aigua
  • Per fer la picada:
  • Julivert
  • SafrÓ
Preparaciˇ:

Fregiu els trossos de conill en una cassola amb oli i llard i retireu-los.
A la mateixa cassola, feu el sofregit ben concentrat amb la ceba, l’all i els tomÓquets.
Quan sigui fosc afegiu-hi l’arr˛s, el conill i, desprÚs de remenar-ho un parell de minuts, l’aigua bullent.
Deixeu-ho coure a foc moderat uns 18 minuts aproximadament.
A mig coure, afegiu-hi la picada.

Variacions:
Es pot fer amb conill de bosc, que s'haurÓ de coure mÚs estona.

Categoria: Arrossos i pastes.
Font: Corpus Culinari CatalÓ
Comentaris rebuts (1)
  • Tere
  • 20/03/2012 a les 23:26 pm (Europe/Berlin +01:00)
  • "Es molt bo aquest arros y molt facil de fer, moltes gracies"
    • La seva puntuaciˇ
    • 4 estrelles
    • 4 estrelles
    • 4 estrelles
    • 4 estrelles
Registreu-vos al butlletÝ
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
  • Facebook
  • youtube
  • flickr
  • twitter
Aplicatius m˛bils
Aplicatius M˛bils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.