Arròs amb col i fesols

Inici>Receptes >Arròs amb col i fesols
  • Arròs amb col i fesols
1
Ingredients:
  • 300 g - Arròs
  • 1/2 - Col d\'olla tallada a trossets
  • 100 g - Fesols (Mongetes seques)
  • 1 - Cua de porc salada
  • 1 tros - Orella de porc salada
  • 2 - Ossos de l\'espinada
  • 1 - Ceba
  • 2 - Tomàquets
  • 2 - Ossos de l'espinada
  • Uns brins de safrà.
  • Oli
  • Sal
Preparació:
Coeu les mongetes amb la cua, l’orella i els ossos segons la recepta de mongetes seques bullides.
En una cassola amb oli, sofregiu la col, la ceba i el tomàquet.
Quan el sofregit estigui fet, afegiu-hi l’orella i la cua tallades a trossos i el caldo de la cocció.
Quan bulli tireu-hi l’arròs i ho deixeu coure uns 18 minuts aproximadament.
A mitja cocció hi afegiu les mongetes i el safrà.

Variacions
S’hi poden afegir baldanes en l’últim moment.
En lloc de safrà s’hi pot posar pebre roig.
S’hi poden afegir naps (vegeu arròs amb fesols i naps).
S’hi poden afegir peus de porc, bullits a part o amb les mongetes.

Categoria: Arrossos i pastes.
Font: Corpus Culinari Català
Comentaris rebuts (1)
  • JOAN
  • 02/05/2014 a les 13:02 pm (Europe/Berlin +02:00)
  • "MOLT BO"
    • La seva puntuació
    • 5 estrelles
    • 5 estrelles
    • 5 estrelles
    • 5 estrelles
    • 5 estrelles
Registreu-vos al butlletí
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
  • Facebook
  • youtube
  • flickr
  • twitter
Aplicatius mòbils
Aplicatius Mòbils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.