Arròs amb carreretes

Inici>Receptes >Arròs amb carreretes
  • Arròs amb carreretes
1
Ingredients:
  • 400 g - Arròs
  • 300 g - Carreretes tendres
  • 4 talls - Costella confitada
  • 4 talls - Llonganissa confitada
  • 1 - Ceba
  • 1 l - Aigua
  • Greix del confitat
Preparació:
Sofregiu la ceba en una paella amb una mica del greix del confitat.
Quan estigui rossa afegiu-hi la costella i la llonganissa.
Afegiu-hi l’aigua i, quan arrenqui el bull, les carreretes.
Al cap d’una estona afegiu-hi l’arròs i ho deixeu bullir uns 18 minuts aproximadament.

Variacions:
Es poden substituir les carreretes tendres per 30 g de carreretes seques.
S’hi poden afegir mongetes bullides en l’últim moment.
Es pot fer amb oli i cansalada fresca.

Comentaris:
La llonganissa d’aquesta recepta és el que en altres zones es coneix com a botifarra crua o tastet.
Categoria: Arrossos i pastes.
Font: Corpus Culinari Català
Comentaris rebuts (0)
Registreu-vos al butlletí
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
  • Facebook
  • youtube
  • flickr
  • twitter
Aplicatius mòbils
Aplicatius Mòbils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.