Generalitat de Catalunya.
Avís legal |Afegir a favorits | Recomanar a un amic





Per preparar els cargols, feu que dejunin durant una setmana. Renteu-los amb aigua, sal i vinagre força vegades i poseu-los en una olla amb aigua fins que bullin. Escorreu-los i bulliu-los amb aigua neta i les herbes aromàtiques (llorer, timó, fonoll, sajolida, menta) de 30 a 40 minuts. Escorreu-los i reserveu-los.
En una cassola amb oli calent enrossiu el pollastre i la costella de porc.
Afegiu-hi la ceba, el pebrot i la fulla de llorer.
Quan la ceba estigui a mig coure afegiu-hi el tomàquet i deixeu-ho coure fins que el sofregit estigui concentrat.
Afegiu-hi els cargols i la picada deixatada amb una mica d'aigua i deixeu-ho bullir 5 minuts.
Afegiu-hi l'arròs, doneu-hi unes voltes i seguidament tireu-hi l'aigua bullent.
Deixeu-ho coure 18 minuts aproximadament.
Variacions:
S'hi poden afegir altres verdures de temporada.