Arr˛s amb bacallÓ

Inici>Receptes >Arr˛s amb bacallÓ
  • Arròs amb bacallà
1
Autor: gastroteca.cat
Ingredients:
  • 400 g - BacallÓ esqueixat dessalat
  • 400 g - Arr˛s
  • 100 g - PŔsols
  • 1 - Ceba
  • 2 - Pebrots verds
  • 3 - TomÓquets madurs
  • Oli
  • 1 l - Aigua
  • Per fer la picada:
  • 1 - All
  • Julivert
Preparaciˇ:

Feu un sofregit amb lĺoli, la ceba, el pebrot verd i el tomÓquet.
Afegiu-hi lĺarr˛s i remeneu-ho un parell de minuts.
Afegiu-hi lĺaigua bullent i, al cap dĺun moment, els pŔsols i el bacallÓ.
Deixeu-ho bullir uns 18 minuts aproximadament.
Quan faltin 5 minuts per acabar la cocciˇ, hi afegiu la picada deixatada amb una mica de suc de la cocciˇ.

Variacions:
Es pot afegir el bacallÓ al sofregit, abans de posar-hi lĺaigua.
Es poden afegir carxofes tallades al sofregit.
Es poden posar un brins de safrÓ a la picada.

Categoria: Arrossos i pastes.
Font: Corpus Culinari CatalÓ
Comentaris rebuts (0)
Registreu-vos al butlletÝ
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
  • Facebook
  • youtube
  • flickr
  • twitter
Aplicatius m˛bils
Aplicatius M˛bils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.