Arròs a la cubana

Inici>Receptes >Arròs a la cubana
  • Arròs a la cubana
1
Autor: Cultura03
Ingredients:
  • ½ kg - Arròs
  • 4 - Ous
  • 8 cullerades grans - Salsa de tomàquet
  • 2 - Plàtans
  • Oli
  • Sal
  • Aigua
Preparació:
Elaboració:
Poseu a bullir l’arròs en una olla amb aigua i sal.
Escorreu-lo i col•loqueu-lo en una safata o en plats individuals.
Poseu-hi per damunt els ous ferrats i la salsa de tomàquet.
Fregiu els plàtans, pelats i tallats al llarg, i guarniu el plat.

Variacions:
Es pot bullir l’arròs amb uns alls i un ramet de julivert, llorer, etc.
Una vegada l’arròs està bullit, es pot saltejar o saltar amb una mica de llard o oli i uns grans d’all picats perquè quedi més solt.
Se li pot no posar plàtan fregit.
Categoria: Arrossos i pastes.
Font: Corpus Culinari Català
Comentaris rebuts (0)
Registreu-vos al butlletí
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
  • Facebook
  • youtube
  • flickr
  • twitter
Aplicatius mòbils
Aplicatius Mòbils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.