Arròs a la catedral

Inici>Receptes >Arròs a la catedral
  • Arròs a la catedral
1
Ingredients:
  • 400 g - Arròs
  • 1 - Ceba
  • 1 - Pebrot vermell
  • 2 - Tomàquets madurs
  • Menuts de pollastres (colls, crestes, puntes d’ala i pedrers)
  • 100 g - Pèsols
  • 1 l - Aigua
  • Oli
  • Sal
  • Julivert
  • Per fer la picada:
  • 1 - All
  • 2 - Fetges de pollastre
Introducció:
Aquest plat també és conegut com arròs de menuts o arròs de colls i punys. Era un arròs que es feia el dia de Sant Esteve, a Barcelona, amb els sobrants dels menuts del pollastre de l'escudella del dia de Nadal.
Preparació:
En una cassola fregiu els menuts.
Afegiu-hi el pebrot vermell, la ceba i els tomàquets i feu un sofregit ben fosc.
Afegiu-hi l’arròs, deixeu-ho rossejar un moment i tireu-hi l’aigua bullent.
Afegiu-hi els pèsols i deixeu-ho coure a foc moderat uns 18 minuts.
En els últims moments tireu-hi la picada.

Variacions:
Es poden aprofitar per fer el plat els menuts, colls i punys de pollastre sobrants de l’escudella.
S’hi poden afegir cama-secs.
S’hi poden afegir trossos de pollastre i de conill.
Categoria: Arrossos i pastes.
Font: Corpus Culinari Català
Comentaris rebuts (0)
Registreu-vos al butlletí
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
  • Facebook
  • youtube
  • flickr
  • twitter
Aplicatius mòbils
Aplicatius Mòbils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.