Arr˛s a la cassola de peix

Inici>Receptes >Arr˛s a la cassola de peix
  • Arròs a la cassola de peix
1
Ingredients:
  • 400 g - Arr˛s
  • 1 - SŔpia mitjana tallada a daus
  • 100 g - Rap tallat a daus
  • 4 - Gambes
  • 4 - Escamarlans
  • 100 g - Clo´sses
  • 200 g - Musclos
  • 1 - Ceba
  • 3 - TomÓquets madurs
  • 1 ╝ l - Brou de peix
  • Oli
  • Sal
  • Per la picada: 2 - Alls
Introducciˇ:
A aquest plat tambÚ se li sol dir arr˛s mariner o arr˛s de peix.
Preparaciˇ:
En una cassola, salteu les gambes i els escamarlans, i reseveu-los
En el mateix oli salteu-hi el rap i reserveu-lo.
Feu-hi un sofregit fosc amb la ceba i el tomÓquet.
Afegiu-hi la sŔpia i quan estigui tova afegiu-hi lĺarr˛s, ho remeneu un parell de minuts i ho mulleu amb el brou bullent.
Feu-ho bullir uns 15 minuts aproximadament i, gairebÚ al final de la cocciˇ, afegiu-hi el rap, les gambes, els escamarlans, les clo´sses, els musclos i la picada.

Variacions:
En comptes, o a mÚs de sŔpia, sĺhi poden posar calamars.
Es pot afegir nyora a la picada.
Categoria: Arrossos i pastes.
Font: Corpus Culinari CatalÓ
Comentaris rebuts (0)
Registreu-vos al butlletÝ
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
  • Facebook
  • youtube
  • flickr
  • twitter
Aplicatius m˛bils
Aplicatius M˛bils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.