Arrop

  • Arrop
1
Autor: Imatge MAS
Ingredients:
  • 1 kg - Raïm
  • 1 - Albergínia
  • ¼ - Carbassa
  • 1 - Poma
  • 1 - Pera
  • 2 - Figues
Preparació:
Elaboració:
Premseu els grans de raïm, coleu el most resultant i poseu-lo a bullir fins que quedi reduït a la meitat.
Renteu bé la fruita i la verdura, talleu-la petita i esteneu-la una bona estona al sol perquè perdi el màxim d’humitat possible.
Un cop el most hagi minvat a la meitat incorporeu-hi la fruita i la verdura i deixeu-ho que bulli fins que estigui tova.
Deixeu-ho refredar i col•loqueu-ho en pots de vidre o gerres de ceràmica i tapeu-ho bé.

Variacions:
També es pot fer amb altres fruites, sempre tallades molt petites.
Categoria: Postres i dolços.
Font: Corpus Culinari Català
Comentaris rebuts (0)
Productes relacionats
Pujar
Baixar
Registreu-vos al butlletí
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
  • Facebook
  • youtube
  • flickr
  • twitter
Aplicatius mòbils
Aplicatius Mòbils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.