Arrebaixinai

Inici>Receptes >Arrebaixinai
Ingredients:
  • 4 l - Aigua
  • 500 g - Patates
  • 500 g - Cebes
  • 1 - Pastanaga
  • Un quarter - Col
  • 500 g - Bledes
  • 1 - Os de pernil
  • 50 g - Sagí
  • 20 g - Farina
  • 100 g - Fideus
  • 100 g - Arròs
  • Sal
Introducció:
A aquest plat també se li diu escudella catxaruda o sopa de pobre.
Preparació:
Netegeu i renteu les verdures i trossegeu-les
Feu bullir l’aigua amb l’os de pernil i el sagí enfarinat; escumeu-ho de tant en quan.
Al cap d’una hora afegiu-hi les verdures i deixeu-ho bullir.
Retireu l’os i el sagí i afegiu-hi els fideus i l’arròs.
Tasteu-ho de sal i deixeu-ho fins que estigui tot cuit.

Variacions:
S’hi poden afegir mongetes bullides.
En alguns indrets s’hi fa bullir, en comptes d’arròs, blat o bé blat de moro escairat (en aquest cas es farà bullir una bona estona, abans que les verdures).
Categoria: Sopes i cremes.
Font: Corpus Culinari Català
Comentaris rebuts (0)
Productes relacionats
Pujar
Baixar
Registreu-vos al butlletí
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
  • Facebook
  • youtube
  • flickr
  • twitter
Aplicatius mòbils
Aplicatius Mòbils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.