Arengades confitades

Inici>Receptes >Arengades confitades
Ingredients:
  • 8 - Arengades
  • 4 - Alls tallats a lÓmines
  • Vinagre
  • Oli
  • Julivert
Preparaciˇ:
Dessaleu les arengades 24 hores.
Escorreu-les, eixugueu-les i poseu-les en un recipient per capes tot intercalant-hi all i julivert picat.
Cobriu-les amb un bon raig d'oli i vinagre.

Variacions:
Es poden menjar amb rosta fregida.
Categoria: Peixos i mariscs.
Font: Corpus Culinari CatalÓ
Comentaris rebuts (0)
Productes relacionats
Pujar
Baixar
Registreu-vos al butlletÝ
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
  • Facebook
  • youtube
  • flickr
  • twitter
Aplicatius m˛bils
Aplicatius M˛bils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.