Arengades amb tomàquet

Inici>Receptes >Arengades amb tomàquet
  • Arengades amb tomàquet
1
Autor: gastroteca.cat
Ingredients:
  • 4 - Arengades
  • 2 grans - All
  • 3 - Tomàquet
  • Farina
  • Oli
  • Sal
Preparació:
Poseu les arengades a remullar amb aigua freda durant 4 o 5 hores.
Escorreu-les, eixugueu-les, enfarineu-les, fregiu-les i reserveu-les.
Feu un sofregit amb l’all i el tomàquet, afegiu-hi les arengades i deixeu-ho coure tot junt uns instants.

Variacions:
S’hi poden afegir mongetes bullides, saltades amb els alls.
Es pot menjar amb patates bullides.
Categoria: Peixos i mariscs.
Font: Corpus Culinari Català
Comentaris rebuts (0)
Registreu-vos al butlletí
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
  • Facebook
  • youtube
  • flickr
  • twitter
Aplicatius mòbils
Aplicatius Mòbils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.