Arengades amb ra´m

Inici>Receptes >Arengades amb ra´m
  • Arengades amb raïm
1
Autor: gastroteca.cat
Ingredients:
  • 4 - Arengades
  • 4 llesques - Pa
  • 1 gotim - Ra´m
  • Oli
  • Sal
Preparaciˇ:
Unteu les arengades amb oli i coeu-les a la brasa.
ColĽloqueu-les sobre les llesques de pa torrades i amaniu-les amb oli.
Es mengen alternant-ho amb el ra´m, generalment blanc.

Categoria: Peixos i mariscs.
Font: Corpus Culinari CatalÓ
Comentaris rebuts (0)
Registreu-vos al butlletÝ
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
  • Facebook
  • youtube
  • flickr
  • twitter
Aplicatius m˛bils
Aplicatius M˛bils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.