Arengades a la graella

Inici>Receptes >Arengades a la graella
  • Arengades a la graella
1
Autor: gastroteca.cat
Ingredients:
  • 4 - Arengades
  • 2 grans - Alls
  • Oli
  • Vinagre
Preparaciˇ:
Escateu les arengades i coeu-les a la graella volta i volta.
Un cop cuites i al plat, amaniu-les amb oli, vinagre i all trinxat.

Variacions:
Es poden menjar amb pa fregit i un tros de rosta fregida.
Es poden menjar amb truita.
Categoria: Peixos i mariscs.
Font: Corpus Culinari CatalÓ
Comentaris rebuts (0)
Productes relacionats
Pujar
Baixar
Registreu-vos al butlletÝ
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
  • Facebook
  • youtube
  • flickr
  • twitter
Aplicatius m˛bils
Aplicatius M˛bils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.