Arengada amb suc

Inici>Receptes >Arengada amb suc
  • Arengada amb suc
1
Ingredients:
  • 4 - Arengada
  • 2 - Tomàquet partit per la meitat
  • 4 - All
  • Julivert
  • Llorer
  • 1 cullerada - Farina
  • Oli
Preparació:
Fregiu l’arengada sense cap i escatada, i guardeu-la.
En el mateix oli feu un sofregit amb els alls, els tomacons, el julivert i la fulla de llorer.
Afegiu-hi la farina i deixeu-ho coure una mica.
Afegiu-hi l’arengada, cobriu-ho amb aigua i deixeu-ho bullir una estona tot junt.

Variacions:
Es pot fer sense tomacons.
S’hi pot afegir un bitxo.
S’hi pot afegir fesols i el suc de bullir fesols.
S’hi pot afegir un ou esclafat abans de servir-ho.
Hi ha qui posa tots els ingredients (sense farina) en cru amb l’oli.
Categoria: Peixos i mariscs.
Font: Corpus Culinari Català
Comentaris rebuts (0)
Productes relacionats
Pujar
Baixar
Registreu-vos al butlletí
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
  • Facebook
  • youtube
  • flickr
  • twitter
Aplicatius mòbils
Aplicatius Mòbils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.