Anyell rostit

Inici>Receptes >Anyell rostit
Ingredients:
  • Una - Cuixa d'anyell
  • Dues - Cebes
  • Dues - Tomàtigues
  • Quatre - Pastanagons
  • Un tassó - Vi negre
  • Llimona, alls i romaní
  • Oli d'oliva, sal i pebre bo
Preparació:

Fer uns quants talls a la cuixa d'anyell i posar-hi un all xafat a cadascun. Assaonar-ho amb sal i pebre bo i regar-ho amb un tassó de vi negre, suc de llimona i un roll d'oli d'oliva. Posa-hi dos brotets de romaní i deixar-ho macerar unes dotze hores, girant-ho de tant en tant.

Després enfornar-ho a 200 graus uns tres quarts d'hora junt amb la marinada. En haver passat aquest temps, treure el romaní i afegir-hi les cebes, pelades i a quatre trossos, els pastanagons, resacats i a trossos, i les tomàtigues xapades pel mig.Fer-ho coure vint minuts més.

Treure les verdures i el suc de dins la rostidora, capolar-ho i posar-ho dins d'una greixonera. Afegir-hi un poc d'aigua, pebre bo i sal. Fer-ho bullir un moment. Aquesta salsa se servirà a part.

Categoria: Carns.
Font: Serrano A. Les receptes de Na Tonina. 2ª edició. Ed. Documenta Balear
Comentaris rebuts (0)
Productes relacionats
Pujar
Baixar
Registreu-vos al butlletí
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
  • Facebook
  • youtube
  • flickr
  • twitter
Aplicatius mòbils
Aplicatius Mòbils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.