Anguila xapada amb fesols

Inici>Receptes >Anguila xapada amb fesols
Ingredients:
  • 800g - Anguila xapada
  • 400g - Mongetes bullides
  • 1 - Ceba
  • 2 - Tomàquets madurs
  • 1 fulla - Llorer
  • 1 cullerada - Farina
  • 1 copa - Vi blanc
  • Brou debullir les mongetes
Introducció:
L'anguila xapada també rep el nom de xapadillo d'anguila i és una especialitat típica de les Terres de l'Ebre
Preparació:
Feu un sofregit amb la ceba, els tomàquets i la fulla de llorer.
Afegiu-hi la farina, remeneu-ho i feu-hi la reducció del vi blanc.
Mulleu-ho amb el brou de bullir les mongetes i, quan arrenqui el bull, afegiu-hi l’anguila trossejada.
Quan falti poc per acabar la cocció poseu-hi les mongetes i la picada deixatada amb el brou, i deixeu-ho una estona més.

Variacions:
Si es vol picant, s’hi afegeix una pesteta.
Es pot fer igualment amb tenca en comptes d’anguila.
Categoria: Peixos i mariscs.
Font: Corpus Culinari Català
Comentaris rebuts (0)
Registreu-vos al butlletí
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
  • Facebook
  • youtube
  • flickr
  • twitter
Aplicatius mòbils
Aplicatius Mòbils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.