Anguila xapada a la brasa

Inici>Receptes >Anguila xapada a la brasa
  • Anguila xapada a la brasa
1
Autor: gastroteca.cat
Ingredients:
  • 800g - Anguila xapada
  • 2 grans - All picat (per la picada)
  • Julivert picat (per la picada)
  • Pebre blanc (per la picada)
  • 1 culleradeta - Pebre roig dolç (per la picada)
  • grapat - Ametlles (per la picada)
  • Suc de llimona (per la picada)
Introducció:
L'anguila xapada també rep el nom de xapadillo a la brasa i és una especialitat típica de les Terres de l'Ebre.
Preparació:
Feu l’anguila a la brasa pels dos costats.
Quan la traieu del foc regueu-la amb la picada diluïda amb el suc de llimona.

Variacions:
Es pot fer de la mateixa manera amb tenca.
Categoria: Peixos i mariscs.
Font: Corpus Culinari Català
Comentaris rebuts (0)
Productes relacionats
Pujar
Baixar
Registreu-vos al butlletí
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
  • Facebook
  • youtube
  • flickr
  • twitter
Aplicatius mòbils
Aplicatius Mòbils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.