Anguila de l’Encanyissada.

Inici>Receptes >Anguila de l’Encanyissada.
  • Anguila de l’Encanyissada.
1
Autor: gastroteca.cat
Ingredients:
  • 250 g - Anguila de l’Encanyissada
  • 1 (petita o mitjana) - Ceba de Figueres
  • 2 trossos - Tomàquet
  • Pebre negre en gra
  • Pebre vermell
  • 2 cullerades - Aigua
  • All
  • Julivert
Introducció:
de l'Hotel Algadir del Delta
Preparació:
En una cassola enrossim la ceba. Un cop daurada, hi afegim l’anguila trossejada amb el tomàquet. Quan està daurada, hi tirem l’aigua (dos cullerades). Ho coem durant 5 minuts.
Després hi afegim pebre vermell i negre. Quan està a punt de cocció hi afegim all i julivert.
Categoria: Peixos i mariscs.
Font: Hotel Algadir del Delta
Comentaris rebuts (0)
Productes relacionats
Pujar
Baixar
Registreu-vos al butlletí
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
  • Facebook
  • youtube
  • flickr
  • twitter
Aplicatius mòbils
Aplicatius Mòbils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.