Anguila amb suc

Inici>Receptes >Anguila amb suc
  • Anguila amb suc
1
Ingredients:
  • 1 kg - Anguila
  • 3 grans - All
  • Julivert
  • 2 - Tomàquets ratllats
  • 1 cullerada - Pebre vermell
  • 1 cullerada - Farina
  • 1 fulla - Llorer
  • 1 got - Vi blanc
  • Oli
  • Sal
  • Aigua
Preparació:
Feu un sofregit amb l’all, el julivert i el tomàquet.
Quan estigui cuit afegiu-hi el pebre vermell i la farina, i remeneu-ho.
Feu la reducció del vi blanc, afegiu-hi aigua i, quan arrenqui el bull, poseu-hi les anguiles tallades a trossos i prèviament salades, tot procurant que l’aigua no les cobreixi del tot.
Deixeu-les bullir fins que estiguin al punt, és a dir, poc fetes.

Variacions:
En el sofregit s’hi pot posar ceba.
Es pot fer amb altres peixos: escrita, mussola, ortigues de mar, bacallà, etc. Al el bacallà s’hi poden afegir carxofes i ous durs.
En lloc d’aigua s’hi pot posar brou de peix.
Si es vol picant s’hi pot afegir-hi 1 o 2 pestetes.

Comentaris:
Si les anguiles són grans cal fregir-les abans.
Per saber si l’anguila està al punt, l’espina ha de sortir sencera.
Categoria: Peixos i mariscs.
Font: Corpus Culinari Català
Comentaris rebuts (0)
Productes relacionats
Pujar
Baixar
Registreu-vos al butlletí
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
  • Facebook
  • youtube
  • flickr
  • twitter
Aplicatius mòbils
Aplicatius Mòbils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.