Ànec rostit amb bolets

Inici>Receptes >Ànec rostit amb bolets
  • Ànec rostit amb bolets
1
Autor: gastroteca.cat
Ingredients:
  • 1 kg - Bolets barrejats
  • 1 - Ànec trossejat
  • 4 - Pastanagues
  • 2 - Cebes
  • 2 - Tomàquets
  • 2 grans - All
  • 1 copa - Brandi
  • Manat d'herbes ( llorer, timó i sajolida)
  • Llard
  • Sal
  • Pebre
  • Aigua
  • un grapat - Ametlles (per la picada)
  • 2 - Borregos (per la picada)
Preparació:

Salpebreu l’ànec i enrossiu-lo en una cassola amb llard.
Escorreu el greix sobrant i afegiu a la cassola les pastanagues, la ceba i, més tard, els tomàquets i el manat d’herbes.
Quan el sofregit estigui ros feu-hi la reducció del brandi i cobriu-ho amb aigua.
Quan l’ànec estigui tendre afegiu-hi els bolets passats per la paella amb els alls trinxats i la picada, i ho deixeu 10 minuts més.

Categoria: Carns.
Font: Corpus Culinari Català
Comentaris rebuts (0)
Registreu-vos al butlletí
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
  • Facebook
  • youtube
  • flickr
  • twitter
Aplicatius mòbils
Aplicatius Mòbils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.