└nec amb olives

Inici>Receptes >└nec amb olives
  • Ànec amb olives
1
Autor: AISA
Ingredients:
  • 1 - └nec sencer
  • 200 g - Olives verdes grans
  • 1 - Ceba
  • 1 - Pastanaga
  • 1 - Porro
  • 1 cabeša - Alls
  • Manat d'herbes (julivert, farigola i fonoll sec)
  • 1 copa - Vi blanc
  • Llard
  • Sal
  • Pebre
  • Aigua
Preparaciˇ:
Unteu lĺÓnec amb amb llard, salpebreu-lo i rostiu-lo amb la ceba, el porro, la pastanaga, els alls i el manat dĺherbes.
Quan les verdures siguin rosses, retireu una mica de greix, feu-hi la reducciˇ del vi blanc i afegiu-hi aigua.
Quan lĺÓnec estigui cuit trossegeu-lo i afegiu-hi les olives espinyolades i escaldades.
Coleu la salsa, desgreixeu-la, tireu-la per sobre de lĺÓnec i deixeu que cogui a foc lent uns 10 minuts tot junt.

Variacions_
Es pot mullar amb brou de carn en lloc dĺaigua.
Categoria: Carns.
Font: Corpus Culinari CatalÓ
Comentaris rebuts (0)
Productes relacionats
Pujar
Baixar
Registreu-vos al butlletÝ
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
  • Facebook
  • youtube
  • flickr
  • twitter
Aplicatius m˛bils
Aplicatius M˛bils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.