└nec amb mongetes blanques

Inici>Receptes >└nec amb mongetes blanques
Ingredients:
  • 150 g - Mongetes seques ja remullades
  • 1 - └nec mut trossejat
  • 100 g - Cansalada
  • 1 got - Vi blanc
  • 1 - Ceba
  • 3 - TomÓquets
  • 1 cabeša - Alls
  • Manat d'herbes ( farigola, marduix i llorer)
  • Llard
  • Sal
  • Aigua
Preparaciˇ:
Enrossiu lĺÓnec amb llard i amb la cansalada tallada a trossos, i reserveu-lo.
A la mateixa cassola feu un sofregit amb la ceba i els tomÓquets.
Feu-hi la reducciˇ del vi, afegiu-hi les mongetes, lĺÓnec, el manat dĺherbes i la cabeša dĺalls.
Cobriu-ho dĺaigua i deixeu-ho coure a poc a poc fins que sĺestovi tot.
Categoria: Carns.
Font: Corpus Culinari CatalÓ
Comentaris rebuts (0)
Registreu-vos al butlletÝ
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
  • Facebook
  • youtube
  • flickr
  • twitter
Aplicatius m˛bils
Aplicatius M˛bils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.