Ànec amb farcellets de col

Inici>Receptes >Ànec amb farcellets de col
  • Ànec amb farcellets de col
1
Autor: gastroteca.cat
Ingredients:
  • 1 - Col d'hivern
  • 1 - Ànec sencer
  • 1 - Ceba tallada a la juliana
  • 1 - Pastanaga tallada a rodanxes
  • 1 - Porro tallat a rodanxes
  • 1 cabeça - Alls
  • Manat d'herbes (julivert, farigola i fonoll sec)
  • 1 copa - Vi blanc
  • Llard
  • Farina
  • Sal
  • Pebre
  • Aigua
Preparació:
Rostiu l’ànec untat amb llard en una cassola, amb la ceba, el porro, la pastanaga, els alls i el manat d’herbes.
Quan les verdures siguin rosses, desgreixeu el suc i feu-hi una reducció amb el vi blanc.
Mulleu-ho amb aigua i deixeu-ho coure tapat fins que l’ànec sigui tendre.
Escaldeu les fulles de la col i feu-ne uns farcellets farcits de les fulles més petites.
Enfarineu-los i fregiu-los.
Trossegeu l’ànec, afegiu-lo a la cassola amb els farcellets i deixeu-ho coure tot junt una estona.

Variacions:
Es pot mullar amb brou en lloc d’aigua.
Es pot posar les fulles de col sobre l’ànec mentre es rosteix i fer-les servir per fer els farcellets.
Categoria: Carns.
Font: Corpus Culinari Català
Comentaris rebuts (0)
Registreu-vos al butlletí
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
  • Facebook
  • youtube
  • flickr
  • twitter
Aplicatius mòbils
Aplicatius Mòbils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.