Ametlles ronyoses

Inici>Receptes >Ametlles ronyoses
  • Ametlles ronyoses
  • Ametlles ronyoses
1
2
Autor: gastroteca.cat
Ingredients:
  • 100 g - Ametlles amb pela
  • 125 g - Sucre
  • 10 cl - Aigua
  • Oli
Introducció:
Comunament anomenades ametlles garrapinyades, també reben el nom d'enrempinyades, guirlatxo o reganyoses.
Preparació:
Feu bullir les ametlles, el sucre i l’aigua sense parar de remenar.
Quan comencin a esclatar les ametlles, traieu la cassola del foc i no deixeu de remenar fins que el sucre sigui sec.
Feu aquesta operació unes quantes vegades, fins que les ametlles quedin daurades.
Esteneu les ametlles sobre un marbre untat amb oli.

Variacions:
Es pot fer el mateix amb avellanes.
Categoria: Postres i dolços.
Font: Corpus Culinari Català
Comentaris rebuts (0)
Productes relacionats
Pujar
Baixar
Registreu-vos al butlletí
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
  • Facebook
  • youtube
  • flickr
  • twitter
Aplicatius mòbils
Aplicatius Mòbils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.