Amanida de xicoies

Inici>Receptes >Amanida de xicoies
Ingredients:
  • 4 grapats - Xicoies tendres
  • Olives negres
  • Oli
  • Vinagre
  • Sal
  • Pebre
Introducció:
La xicoia és una planta herbàcia de petites dimensions que fa una flor de color groc intent i que també s'anomena dent de lleó o pixallits. A banda dels seus usos medicinals com a infusió, se n'aprofiten les fulles tendres per fer-ne amanides.
Preparació:
Netegeu les xicoies, renteu-les amb dues o tres aigües, escorreu-les i poseu-les en una safata.
Amaniu-les amb oli, sal, pebre, vinagre i unes quantes olives negres.

Variacions:
Podeu tirar per sobre de l’amanida crostonets de pa torrats i fregats amb un all.
Categoria: Amanides i plats freds.
Font: Corpus Culinari Català
Comentaris rebuts (0)
Productes relacionats
Pujar
Baixar
Registreu-vos al butlletí
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
  • Facebook
  • youtube
  • flickr
  • twitter
Aplicatius mòbils
Aplicatius Mòbils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.