Amanida de rovellons avinagrats amb poma caramelitzada

Inici>Receptes >Amanida de rovellons avinagrats amb poma caramelitzada
Ingredients:
  • 3 classes - Enciams (per exemple; roure, escarola i romana)
  • 2 - Pomes
  • Mantega
  • Sucre
  • 100 g - Conserva de rovellons amb vinagre
  • TomÓquets cherri
  • Olives negres
  • Oli
  • Sal
  • Pebre
  • Vinagre
  • Crema de vinagre de m˛dena
  • Poma
Introducciˇ:
Del restaurant bar Castell de Solsona.
Aquest plat ens permet gaudir dels bolets fora de la temporada.
Preparaciˇ:
Per a fer la conserva, netegeu i talleu els rovellons, feu que arrenquin el bull i els traieu del foc. Ompliu un pot de vidre amb els rovellons i l'acabeu d'omplir amb 3/4 parts de vinagre per una d'aigua.
Abans de tancar el pot, escampeu pebre negre per sobre i un raig d'oli d'oliva. Tanqueu-lo hermŔticament i el deixeu al rebost que reposi uns quants dies.
Per a caramelitzar la poma talleu-la a quarts. En una paella hi tireu una mica de mantega i sucre i, quan aix˛ estigui calent, hi daureu els grills de poma.
Poseu els rovellons i la poma al plat i acabeu-ho de guarnir amb les fulles netes dels enciams que hagueu escollit.
Afegiu els tomÓquets i les olives negres, i finalment, una mica de crema de vinagre de m˛dena, tant per sobre les pomes, com per sobre els bolets.

Variacions:
La conserva es pot fer amb vÓries classes de bolets, no nomÚs amb rovellons.
Categoria: Amanides i plats freds.
Font: Restaurant El Castell
Comentaris rebuts (0)
Registreu-vos al butlletÝ
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
  • Facebook
  • youtube
  • flickr
  • twitter
Aplicatius m˛bils
Aplicatius M˛bils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.