Amanida de ganyims

Inici>Receptes >Amanida de ganyims
Ingredients:
  • 200 g - Ganyims de tonyina
  • 2 - Tomàquets d’amanir tallats a grills
  • 1 - Pebrot vermell tallat a rodanxes
  • 1 - Ceba tallada a tires
  • Olives arbequines i negres
  • 1 - Enciam o escarola
  • Oli
  • Sal
  • Vinagre
Introducció:
Els ganyims són la carn fosca corresponent a les ganyes, els òrgans respiratoris de la tonyina, que es conserven en sal. Es poden trobar en les parades de mercat de pesca salada i coserves arreu de Catalunya.
Preparació:
Esqueixeu la carn de la tonyina i poseu-la a dessalar.
Escorreu-la bé i barregeu-la amb les olives.
Munteu l’amanida amb tots els ingredients i amaniu-la amb oli, sal i vinagre.
Categoria: Amanides i plats freds.
Font: Corpus Culinari Català
Comentaris rebuts (0)
Productes relacionats
Pujar
Baixar
Registreu-vos al butlletí
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
  • Facebook
  • youtube
  • flickr
  • twitter
Aplicatius mòbils
Aplicatius Mòbils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.