Amanida de faves i pernil amb menta

Inici>Receptes >Amanida de faves i pernil amb menta
  • Amanida de faves i pernil amb menta
1
Autor: gastroteca.cat
Ingredients:
  • 600 g - Faves tendres i petites
  • Un ramet i fulles - Menta
  • Unes llesques - Pernil
  • Enciam
  • Vinagreta
  • Sal
Preparació:
Feu bullir les faves amb un ramet de menta, escorreu-les i refredeu-les dins un bol amb aigua freda.
A part, talleu unes fulles d’enciam i el pernil a la juliana
Barregeu-ho tot i amaniu-ho amb la vinagreta, feta dins el morter amb fulles de menta picades.

Variacions:
S’hi pot afegir ceba tendra.
S’hi poden afegir tomàquets tallats a daus.
Categoria: Amanides i plats freds.
Font: Corpus Culinari Català
Comentaris rebuts (1)
  • Cuina Cinc
  • 23/05/2012 a les 14:47 pm (Europe/Berlin +02:00)
  • "Us deixo l\'amanida de faves amb menta fresca:
    http://cuinacinc.blogspot.com.es/2012/05/les-faves-en-amanida-i-menta-fresca.html.
    Salutacions, "
    • La seva puntuació
    • 5 estrelles
    • 5 estrelles
    • 5 estrelles
    • 5 estrelles
    • 5 estrelles
Productes relacionats
Pujar
Baixar
Registreu-vos al butlletí
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
  • Facebook
  • youtube
  • flickr
  • twitter
Aplicatius mòbils
Aplicatius Mòbils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.