Amanida de col confitada

Inici>Receptes >Amanida de col confitada
  • Amanida de col confitada
1
Autor: gastroteca.cat
Ingredients:
  • Col confitada (vegeu recepta de Col confitada)
  • Vinagre
  • Ceba dolça
  • Olives negres
  • Oli
  • Sal
Preparació:
Traieu la col que faci falta i poseu-la en remull un parell d’hores.
Talleu-la a la juliana o a bocins
Després barregeu la col amb la ceba i les olives, i amaniu-ho amb sal i oli.

Variacions:
S’hi pot afegir pebrot verd, coliflor en vinagre o bitxos en vinagre.
S’hi pot afegir una arengada feta a filets sense pell ni espines.
Categoria: Amanides i plats freds.
Font: Corpus Culinari Català
Comentaris rebuts (0)
Registreu-vos al butlletí
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
  • Facebook
  • youtube
  • flickr
  • twitter
Aplicatius mòbils
Aplicatius Mòbils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.