Amanida de bacallà amb patates

Inici>Receptes >Amanida de bacallà amb patates
Ingredients:
  • 1 kg - Patates
  • 4 - Tomàquets d’amanir tallats a rodanxes
  • 1 - Ceba tallada a tires
  • 100 g - Olives arbequines
  • 1 - Pebrot vermell tallat a tires
  • Oli
  • Sal
  • 400 g - Bacallà esqueixat i dessalat
Preparació:

Bulliu les patates, amb pell, en aigua i sal.
Peleu-les i talleu-les a rodanxes.
En una plata poseu els ingredients per capes començant per les patates i continuant amb el bacallà, la ceba, el tomàquet i el pebrot.
Afegiu-hi les olives i amaniu-ho amb força oli i sal.

Variacions:
S’hi pot posar ou dur trinxat.
També s’hi pot afegir pebrot verd a més del vermell.
També es fa amb olives negres o verdes.
Es pot adornar amb botifarra negra i blanca i coliflor confitada amb vinagre.
Es pot acompanyar d’escarola i enciam.
Per amanir-ho s’hi poden afegir unes gotes de vinagre.

Altres noms:
Poti-poti de Mura.

Categoria: Amanides i plats freds.
Font: Corpus Culinari Català
Comentaris rebuts (0)
Registreu-vos al butlletí
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
  • Facebook
  • youtube
  • flickr
  • twitter
Aplicatius mòbils
Aplicatius Mòbils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.