Amanida d'arengada

Inici>Receptes >Amanida d'arengada
  • Amanida d'arengada
1
Autor: gastroteca.cat
Ingredients:
  • 4 - Arengades
  • 4 - Naps
  • 4 - Patates
  • Unes tires - Pebrot verd en vinagre
  • 1 - Col d'hivern
  • 250 g - Mongetes bullides
  • 100 g - Olives negres
  • Vinagre
  • Sal
  • Aigua
  • Vinagreta
Preparació:
Escaldeu la col amb aigua salada i una mica de vinagre.
Escorreu-la, talleu-la petita i amaniu-la amb vinagre.
Bulliu els naps pelats i tallats a trossos llargs.
Bulliu les patates amb pell, peleu-les i talleu-les a rodelles.
Prepareu l’arengada a la porta (emboliqueu-les amb paper i doneu-los uns cops amb la mà per fer-los caure les escates), deixant-la a filets, sense pell ni espines.
Poseu en el plat la col, el nap, les mongetes, les patates, el pebrot i les olives.
Poseu-hi les arengades per sobre i amaniu-ho amb la vinagreta.
Categoria: Amanides i plats freds.
Font: Corpus Culinari Català
Comentaris rebuts (0)
Registreu-vos al butlletí
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
  • Facebook
  • youtube
  • flickr
  • twitter
Aplicatius mòbils
Aplicatius Mòbils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.