Amanida d'api i escarola

Inici>Receptes >Amanida d'api i escarola
  • Amanida d'api i escarola
1
Autor: gastroteca.cat
Ingredients:
  • 1 - Escarola
  • 2 - Troncs d'api blanc
  • Oli
  • Vinagre
  • Sal
Preparació:
Es trien les fulles blanques de l’escarola, es renten i s'escorren.
Es trien les branques d’api, retirant-ne les fibres més grosses, es renten i s’escorren.
Es posen totes les verdures en un bol.
S'amaneix amb oli, sal i vinagre.

Variacions:
Es pot fregar un all per la part de dins del bol d’amanir per aromatitzar-lo.
Categoria: Amanides i plats freds.
Font: Corpus Culinari Català
Comentaris rebuts (0)
Productes relacionats
Pujar
Baixar
Registreu-vos al butlletí
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
  • Facebook
  • youtube
  • flickr
  • twitter
Aplicatius mòbils
Aplicatius Mòbils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.