Amanida catalana

Inici>Receptes >Amanida catalana
  • Amanida catalana
1
Autor: Albert Vilas Figueras www.lacuinadesempre.cat
Ingredients:
  • 4 rodanxes - Botifarra Catalana
  • 8 rodanxes - Botifarra blanca
  • 4 llesques - Pernil
  • 1 manat - Raves
  • 2 - Tomàquets verds tallats a grills
  • 2 - Cebes tendres tallades a tires
  • 1 - Pebrot vermell tallat a rodanxes
  • 1 - Enciam
  • 4 - Ous durs
  • 8 - Filets d'axova
  • 100 g - Olives verdes i negres
  • Oli
  • Sal
  • Vinagre
Preparació:

Es netegen i es tallen totes les verdures, s’amaneixen amb oli, sal i una mica de vinagre, i s’acompanyen amb la resta d’ingredients a banda.

Variants:
Es pot fer amb ceba seca en comptes de tendra.
S’hi pot afegir tonyina o sardines.

Categoria: Amanides i plats freds.
Font: Corpus Culinari Català
Comentaris rebuts (0)
Productes relacionats
Pujar
Baixar
Registreu-vos al butlletí
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
  • Facebook
  • youtube
  • flickr
  • twitter
Aplicatius mòbils
Aplicatius Mòbils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.