Amanida de bolets "El Mirador"

Inici>Receptes >Amanida de bolets "El Mirador"
  • Amanida de bolets "El Mirador"
1
Autor: Restaurant El Mirador de l'Alba
Ingredients:
  • Enciams variats
  • Assortiment de bolets
  • Pinyons
  • Daus de pa fregit
  • Tires de bacó fregit
  • Vinagreta de mel
  • 1/4 part - Vinagre de Mòdena
  • 3/4 parts - Oli d'oliva
  • Sal
  • Mel
Introducció:

Ingredients per a 4 persones.

Preparació:

Netegem els bolets, i els tallem petits

Tallem el pa a daus petits, els fregim i els reservem

Tallem el bacó a tires, el passem per la paella amb un raig d'oli fins que quedi ben dauradets i el reservem.

En el mateix oli, coem els bolets i reservem.

 

Elaboració de la vinagreta:

Emulsionem el vinagre de Mòdena amb l'oli la sal i la mel al gust


Emplatar:

En el plat hi posem els enciams,afegim els bolets, el bacó i els pinyons amanim amb la vinagreta i en el moment de servir hi afegim el pa fregit.

Categoria: Amanides i plats freds.
Font: Restaurant El Mirador de l'Alba
Més informació:
Comentaris rebuts (0)
Productes relacionats
Pujar
Baixar
Registreu-vos al butlletí
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
  • Facebook
  • youtube
  • flickr
  • twitter
Aplicatius mòbils
Aplicatius Mòbils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.