Allipebre de moixina

Inici>Receptes >Allipebre de moixina
  • Allipebre de moixina
1
Autor: gastroteca.cat
Ingredients:
  • 1 kg - Moixina
  • 1kg - Patates
  • 3 - Nyores
  • Oli
  • Sal
  • Aigua
  • Per fer la picada: - 1/2 cabeça d'alls
  • 1 grapat - Ametlles
  • 1 llesca - Pa remullat
Introducció:
La moixina (Galeus melastomus) és un peix de l'ordre dels esqualiformes comú a la Mediterrània i que es sol trobar a prop de les costes catalanes.
Preparació:
Escalfeu les nyores amb el vi perquè s’estovin.
Feu la picada, afegiu-hi les nyores i el vi que heu utilitzat per escalfar-les.
Poseu-ho en una cassola amb oli calent.
Remeneu-ho i tireu-hi les patates esqueixades i aigua fins que les cobreixi.
Quan les patates estiguin a mig bullir, afegiu-hi la moixina pelada i trossejada.

Variacions:
Es poden posar cacauets torrats a la picada.
En lloc de moixina es pot fer amb un altre peix: mussola, rajada, gat, etc.
Categoria: Peixos i mariscs.
Font: Corpus Culinari Català
Comentaris rebuts (0)
Productes relacionats
Pujar
Baixar
Registreu-vos al butlletí
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
  • Facebook
  • youtube
  • flickr
  • twitter
Aplicatius mòbils
Aplicatius Mòbils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.