Allipebre de conill

Inici>Receptes >Allipebre de conill
  • Allipebre de conill
1
Autor: gastroteca.cat
Ingredients:
  • 1 - Conill trossejat
  • 1/2 kg - Patates esbocinades
  • 400 g - Mongetes bullides
  • Oli
  • Pebre
  • Sal
  • Aigua
  • Per fer la picada: - 4 nyores
  • 5 grans - All
  • 10 - Ametlles
  • 2 llesquetes - Pa fregit
Preparació:
Escaldeu les nyores i reserveu l’aigua i la polpa.
En una cassola fregiu el conill salpebrat i reserveu-lo.
Al mateix oli calent, afegiu-hi la picada deixatada amb l’aigua d’escaldar les nyores. Quan bulli afegi-hi el conill i deixeu-ho coure tot junt.
A mitja cocció afegiu-hi les patates i quan siguin quasi cuites, les mongetes.
Poseu-ho a punt de sal i pebre i deixeu-ho coure tot junt uns minuts.
Categoria: Carns.
Font: Corpus Culinari Català
Comentaris rebuts (0)
Registreu-vos al butlletí
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
  • Facebook
  • youtube
  • flickr
  • twitter
Aplicatius mòbils
Aplicatius Mòbils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.