Allipebre

Inici>Receptes >Allipebre
  • Allipebre
1
Autor: Albert Vilas Figueras www.lacuinadesempre.cat
Ingredients:
  • 1 kg - Peix
  • una molla - Pa xop de vi negre
  • Oli
  • Sal
  • Aigua
  • Per fer la picada: - 1 grapat d'ametlles
  • 3 grans - All
  • 1/2 culleradeta - Pebre vermell
  • Julivert
  • uns brins - Safrà
Preparació:

Fregiu la picada en una cassola amb oli.
Afegiu-hi la molla de pa i remeneu-ho.
Una vegada estigui ben sofregit afegiu-hi aigua i quan bulli poseu-hi el peix trossejat i salat.

Variacions.
S’hi pot posar també pebrot vermell o pebrot verd frescos.
La picada es pot fer amb pebrot vermell sec, nyora o pebrot del romesco en comptes de pebre vermell.
Es pot pot afegir bitxo o pesteta a la picada.
Es pot afegir tomàquet a la picada.
S’hi poden afegir patates.
Es pot afegir una pera a la salsa.

Categoria: Peixos i mariscs.
Font: Corpus Culinari Català
Comentaris rebuts (0)
Productes relacionats
Pujar
Baixar
Registreu-vos al butlletí
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
  • Facebook
  • youtube
  • flickr
  • twitter
Aplicatius mòbils
Aplicatius Mòbils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.