Allioli negat

Inici>Receptes >Allioli negat
  • Allioli negat
1
Autor: gastroteca.cat
Ingredients:
  • 1 gra - All
  • 15 cl - Oli
  • Sal
Introducció:
També rep el nom d'allioli bord i és ideal per lligar tota mena de plats amb salsa.
Preparació:
Piqueu al morter l’all amb la sal i afegiu-hi l’oli. No cal remenar-ho per a que es lliguin tots els ingredients.

Variacions:
En lloc de picar-lo, es pot trinxar l’all i deixar-lo una estona amb l’oli perquè l’aromatitzi.
S’hi pot afegir julivert trinxat.
Categoria: Salses.
Font: Corpus Culinari Català
Comentaris rebuts (0)
Productes relacionats
Pujar
Baixar
Registreu-vos al butlletí
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
  • Facebook
  • youtube
  • flickr
  • twitter
Aplicatius mòbils
Aplicatius Mòbils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.