Allioli de tomàquet

Inici>Receptes >Allioli de tomàquet
  • Allioli de tomàquet
1
Autor: Albert Vilas Figueras www.lacuinadesempre.cat
Ingredients:
  • 2 - Alls
  • 2 - Tomàquets madurs pelats i sense llavors, premsats perquè perdin aigua
  • 15 cl - Oli
  • Sal
Preparació:

En un morter piqueu l’all amb una mica de sal, així com els tomàquets.
Un cop tot ben aixafat hi aneu afegint a poc a poc l’oli sense parar de remenar amb la mà de morter, fins que us quedi una massa compacta.

Variacions:
Els tomàquets es poden posar escalivats.

Categoria: Salses.
Font: Corpus Culinari Català
Comentaris rebuts (0)
Registreu-vos al butlletí
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
  • Facebook
  • youtube
  • flickr
  • twitter
Aplicatius mòbils
Aplicatius Mòbils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.