Allioli de poma

Inici>Receptes >Allioli de poma
  • Allioli de poma
1
Autor: gastroteca.cat
Ingredients:
  • 1 - Poma
  • 1 gra - All
  • 15 cl - Oli
  • Sal
  • Aigua
  • 1 - Rovell d'ou
Preparació:
Bulliu les pomes.
Quan estiguin fredes, traieu-ne la pell i les llavors i recupereu la polpa.
Piqueu l’all en un morter amb sal, afegiu-hi la polpa de la poma trinxada i el rovell d’ou.
Aneu-ho remenant amb la mà de morter tot tirant-hi l’oli a poc a poc.
Categoria: Salses.
Font: Corpus Culinari Català
Comentaris rebuts (1)
  • Jordi
  • 17/11/2015 a les 12:20 pm (Europe/Berlin +01:00)
  • "Gràcies er la informació, però si hi poseu el rovell d\'ou ja no es allioli, es mayonessa d\'all i poma.
    Si el feu sense ou, si que es allioli de...."
    • La seva puntuació
    • 2 estrelles
    • 2 estrelles
Registreu-vos al butlletí
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
  • Facebook
  • youtube
  • flickr
  • twitter
Aplicatius mòbils
Aplicatius Mòbils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.