Allioli de pera

Inici>Receptes >Allioli de pera
  • Allioli de pera
1
Autor: gastroteca.cat
Ingredients:
  • 2 - Alls
  • 2 - Peres
  • 30 cl - Oli
  • Sal
  • Aigua
Preparació:
Bulliu les peres fins que estiguin toves i traieu-ne tota la carn, sense pell ni llavors.
Piqueu en un morter els alls ben fins amb una mica de sal.
Afegiu-hi la carn de les peres trinxada i aneu-ho remenant amb la mà de morter i tirant-hi l’oli a poc a poc fins que us quedi una massa compacta.
Categoria: Salses.
Font: Corpus Culinari Català
Comentaris rebuts (0)
Registreu-vos al butlletí
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
  • Facebook
  • youtube
  • flickr
  • twitter
Aplicatius mòbils
Aplicatius Mòbils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.