Allioli de patata

Inici>Receptes >Allioli de patata
  • Allioli de patata
1
Autor: gastroteca.cat
Ingredients:
  • 2 - Alls
  • 15 cl - Oli
  • 1 - Patata bullida
  • Sal
Preparació:
En un morter amb una mica de sal, aixafeu la patata i els alls fins fer-ne una pasta molt fina.
A continuació afegiu-hi l’oli gota a gota i remeneu-ho sense parar amb la mà de morter, fins aconseguir una salsa ben espessa i compacta.
Categoria: Salses.
Font: Corpus Culinari Català
Comentaris rebuts (0)
Registreu-vos al butlletí
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
  • Facebook
  • youtube
  • flickr
  • twitter
Aplicatius mòbils
Aplicatius Mòbils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.