Allioli de mel

Inici>Receptes >Allioli de mel
  • Allioli de mel
1
Autor: gastroteca.cat
Ingredients:
  • 1 gra - All
  • 15 cl - Oli
  • 1 - Rovell d'ou
  • Sal
  • Mel
Preparació:
En un morter amb una mica de sal, piqueu l’all fins fer-ne una pasta molt fina.
A continuació afegiu-hi el rovell d’ou i una mica de mel, remeneu-ho i seguidament afegiu-hi gota a gota l’oli, sense parar de remenar amb la mà de morter, fins aconseguir una salsa ben espessa i compacta.
Categoria: Salses.
Font: Corpus Culinari Català
Comentaris rebuts (0)
Registreu-vos al butlletí
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
  • Facebook
  • youtube
  • flickr
  • twitter
Aplicatius mòbils
Aplicatius Mòbils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.