All cremat

Inici>Receptes >All cremat
  • All cremat
1
Autor: Albert Vilas Figueras www.lacuinadesempre.cat
Ingredients:
  • 1kg - Peix d'escata
  • 7 grans - All tallats a làmines
  • 4 - Tomàquets trinxats
  • 4 - Patates tallades a daus
  • Oli
  • Sal
Preparació:

Fregiu els alls fins fer-los ben rossos i retireu-los.
Sofregiu el tomàquet, mulleu-lo amb aigua i quan bulli tireu-hi les patates.
A mitja cocció tireu-hi el peix tallat a rodanxes, així com els alls picats al morter.
Poseu-ho a punt de sal i deixeu-ho coure fins que el peix sigui cuit.


Variacions:
L’all cremat es pot fer amb tot mena de peixos, encara que és millor fer-ho amb peix de carn dura.
Si el peix que feu servir es lluç o mòllera, cal posar-lo quan la patata ja és pràcticament cuita.
S’hi pot afegir una picada de julivert, avellanes i pa fregit o molla de pa sucada amb vi.
Es pot afegir un bitxo a la picada.
En alguns casos s’eliminen les patates.

Categoria: Peixos i mariscs.
Font: Corpus Culinari Català
Comentaris rebuts (0)
Productes relacionats
Pujar
Baixar
Registreu-vos al butlletí
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
  • Facebook
  • youtube
  • flickr
  • twitter
Aplicatius mòbils
Aplicatius Mòbils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.